Kuhinjske mašine

U našoj ponudi imamo širok asortiman kuhinjskih mašina mnogih renomiranih proizvođača, kao što su Sirman, Fimar, CB i  F.A.C. iz Italije, te mnogi drugi.

1416l

Jedan od vodećih proizvođača profesionalne opreme za ugostiteljstvo - Sirman - u svojoj ponudi ima širok izbor opreme za opremanje mesnica, restoranskih kuhinja, snack barova, te veliki izbor opreme za predobradu i obradu namirnica. Iz bogate ponude izdvajamo izuzetno povoljne profesionalne salamoreznice različitih modela, veličina i namjene.

fimar logo Veliki izbor različitih mašina primijenjivih u kuhinjama, pizzerijama, slastičarnama, palačinkarnicama i sličnim ugostiteljskim objektima nudi nam Fimar Spa., Italija. Ovaj renomirani proizvođač, poznat po svom kvalitetu nudi i proizvode svog drugog brenda Forcar, koji upotpunjuje kompletnu ponudu sa kolicima, plehovima i rashladnim uređajima. Iz Fimar-ove ponude izdvajamo mašine za mljevenje mesa, mješalice za tijesto, mašine za obradu povrća, palačinkare, mašine za tjesteninu te program termičke opreme - sve to po veoma pristupačnim cijenama I bez kompromisa po pitanju kavliteta.

logo fac F.A.C je takođe italijanski proizvođač koje je svoju djelatnost započeo kao mala porodična firma bazirana na proizvodnju I prodaju mašina za rezanje salama. Sve vrijednosti porodičnog biznisa zadržane su do danas, ali se asortiman proizvoda, kao I tržište znatno proširilo. U svojoj ponudi ovaj proizvođač ima ručne i mašinske mašine za rezanje, a ono što je sigurno veoma interesantno je da nude mašine u različitim bojama koje se mogu prilagoditi enterijeru.  Mi Vam nudimo provjereno kvalitetne salamoreznice ovog proizvođača, različitih kapaciteta i po veoma pristupačnim cijenama.

imgpri CB je proizvođač koji promoviše spoj tradicionalnog i modernog kada je u pitanju industrija opreme za brzu hranu. Njegujući blagi italijanski stil CB kao proizvođač nudi veliki izbor grillova za pečenje pilića, aparata za giros, hot dog mašina, te veliki izbor opreme za fast food restorane.