Rashladna oprema

U svojoj ponudi REMA TRADE nudi širok program proizvoda renomiranih evropskih proizvođača ColdLine I Forcar. Naše stručno osoblje će vam pomoći da odaberete proizvod koji u potpunosti odgovara vašim potrebama. 

  logo coldline grigio senza sfondo  Cold Line - kompanija koja proizvodi rashladne ormare, rashladne stolove i šok komore vrhunskog kvaliteta i modernog dizajna. Svi rashladni ormari urađeni su od Inoxa, napravljeni u različitim dimenzijama. Ojačani zidovi od Inoxa debljine 75 mm, obezbjeđuju dobru izolovanost namirnica, a zahvaljujući svojoj štedljivosti finansijska ulaganja vrlo brzo se isplate. Rashladni uređaji COLD LINE imaju mogućnost priključivanja na HACCP sistem kontrole, a svi elementi napravljeni su u skladu sa evropskim standardima po pitanju higijensko-zaštitnih normi.
logo forcar index Forcar – kompanija koja je nastala kao izdanak poznatog italijanskog proizvođača Fimar, u svojoj ponudi ima dvije linije proizvoda - program rashladne opreme i program kolica. Iz asortimana ovog proizvođača nudimo veoma kvalitetne proizvode po pristupačnim cijenama.