Posjeta kompaniji Berto's, Italija

Nedavnom posjetom Italiji i kompaniji Berto's SPA, učvrstili smo već postojeću dugogodišnju saradnju sa ovim italijanskim proizvođačem profesionalne kuhinjske opreme. Kompanija Berto's već preko 40 godina nalazi se u samom vrhu ljestvice svjetskih proivođača profesionalne kuhinjske opreme. U svom proizvodnom asortimanu nudi sve vrste termičkih uređaja za profesionalne kuhinje, u nekoliko različitih linija (linija 600,700 i 900)  te sa različitim tehničkim karakteristikama (snaga, potrošnja, kapacitet i sl.). Nudeći raznovrstan spektar  modela, proizvodi Berto's odgovaraju raznim tipovima objekata – od bolničkih i velikih industrijskih kuhinja, preko restoranskih i  hotelskih kuhinja, do pizzerija, fast foodova i manjih ugostiteljskih objekata. 

Saradnja između našeg preduzeća i ove kompanije započela je prije više od 10 godina, tačnije 2003.godine kada smo u svoj prodajni asortiman uvrstili njihove proizvode i od tada uspješno držimo poziciju glavnog dobavljača Berto's termičkih uređaja za tržište Bosne i Hercegovine. 

Početkom prošlog mjeseca bili smo pozvani od strane naših saradnika iz Berto's-a da posjetimo kompaniju i učestvujemo u programu predstavljanja nove proizvodne linije, obilasku postrojenja i showroom-a, te u prezentaciji kulinarskih vještina na novoj liniji proizvoda. Novu liniju proizvoda čine  cjeloviti termoblokovi sa već ugrađenim uređajima i radnim površinama, tako da se dobija jedna kompaktna funkcionalna cjelina, čiji sadržaj je određen zahtjevima i potrebama kupca. Vjerujemo da će novi Berto's proizvodi, zbog svoje funkcionalnosti i pouzdanosti, te lakoće održavanja  i dugotrajnosti, ubrzo pronaći svoje mjesto i na BiH tržištu.

 12 14

 32 11

 7  9 10  14

13    15    8    5

6  16

 

 

Vijesti