Prezentacija nove konvekcijske pećnice LAINOX Naboo


Početkom marta, tačnije 04.03.2015. u našem izložbenom salonu I showroom-u REMA TRADE organizovali smo jedan veoma interesantan I nadasve posjećen događaj – prezentaciju nove konvekcijske peći LAINOX NABOO. U saradnji sa kompanijom Lainox, kao našim dugogodišnjim poslovnim partnerom, omogućili smo našim klijentima I saradnicima iz svijeta ugostiteljstva I kulinarstva da uživo vide I iskuse sve prednosti rada sa novom Naboo konvekcijskom pećnicom.
Prezentaciju je vodila gospođa Ljubica Komlenić, glavni kuvar prezenter za Lainox Naboo pećnice i internacionalna sutkinja ispred WACS-a, uz pomoć gospodina Nicole Sabbiona, generalnog menadžera prodaje za Lainox, te kulinarskog tima u sastavu sa profesionalnim kuharima Predragom Tošićem, Bojanom Dragićem I Eliom Lafiandrom.

Tokom prezentacije gosti su imali prilike čuti mnogo o prednostima koje pruža konvekcijska peć Naboo. Ono što ovaj uređaj izdvaja iznad drugih je mnoštvo savremenih I poboljšanih funkcija koje omogućavaju veću efikasnost I brzinu pripreme jela, zatim istovremenu pripremu različitih jela sa krajnjim rezultatima koji su uvijek podjednako kvalitetni, te veću kreativnost u kuhinji koja stavlja završni pečat svakom ugostiteljskom objektu. Inovativno je to što se svaka pećnica može spojiti na internet i time svaki korisnik ima pristup bazi podataka nazvanoj “Oblak”. U “Oblaku” je već memorisano mnoštvo internacionalnih recepata, uputstava za pripremu jela, dekoraciju, aranžiranje, a svaki korisnik može memorisati svoj lični recept I način pripreme jela, koje će biti dostupan ostalim korisnicima Naboo pećnice. Rukovanje paćnicom se vrši pomoću digitalnog “touch screen” displeja koji je veoma ilustrativan I jednostavan za korištenje. Pećnica Naboo pored navedenih prednosti ima I raznovrsne funkcije poput podešavanja vremena pečenja različitih plehova istovremeno, funkciju grilovanja, dimljenja I začinjavanja, automatsko ubacivanje neophodne količine pare I vrućeg zraka, sve po program pečenja koji se odabere. Samopranje je funkcija koja uveliko olakšava rad sa pećnicom, a novitet je upotreba čvrstog deterdženta I sredstva protiv kamenca, čija pakovanja zauzimaju manje prostora I doziranje je pojednostavljeno. Katalog sa svim karakteristikama pećnice LAINOX Naboo, preveden na srpski jezik, možete pogledati na http://www.rematrade.net/index.php/item/438-lainox-naboo-konvekcijska-pecnica . 

U svakom slučaju, prednosti pećnice Naboo su mnogobrojne, I ovdje vam iznosimo samo neke najupečatljivije, a za sve detaljnije informacije o ovom uređaju možete nam se obratiti putem našeg e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili telefonski na broj 051/585-156.
Cjelokupan događaj je protekao u opuštenoj i inspirativnoj atmosferi, gdje su naši gosti podjednako učestvovali u interaktivnoj prezentaciji i pokazali veliku zainteresovanost za sve prednosti i mogućnosti Lainox Naboo pećnice. Nadamo se da će fotografije bar djelimično dočarati atmosferu sa ovog događaja.

123456789101112

Vijesti