Termo-blok

Firma REMA TRADE d.o.o. ima razvijen dobar poslovni odnos i direktnu saradnju sa mnogobrojnim poznatim proizvođačima profesionalne opreme – termo blokova i drugih aparata za termičku obradu namirnica.

bertos logo Berto’s - jedan od najpoznatijih i najzastupljenijih svjetskih proizvođača preofesionalne opreme za ugostiteljstvo. Skoro četrdeset godina brend Berto’s proizvodi opremu vrhunskog kvaliteta dizajniranu na način da olakša rukovanje i korištenje opreme u profesionalnoj kuhinji. Inox visokog kvaliteta kao i ostali materijali pažljivo su odabrani da obezbijede dugovječnost u radu profesionalnih aparata. Shodno potrebama kupca, u ponudi ovog proizvođača nalaze se 3 linije linija 600, 700 i 900 sa tri modela aparata “Eco Power“, “High Power“ i “Max Power“.
    Končar logo KONČAR - Ugostiteljska oprema d.o.o., proizvođač u okviru grupe KONČAR, koji posluje duže od pola vijeka, a sa kojim imamo razvijenu dobru poslovnu saradnju. Končar u ponudi takođe ima termičku opremu u liniji 700 I liniji 900, a pored termičke opreme tu je ostala rashladna i neutralna oprema.

 

 

 

     

Više iz kategorije: Ponuda proizvoda »