Proizvodi

Široka paleta proizvoda koje u REMA TRADE-u nudimo podrazumjeva kompletnu opremu za ugostiteljstvo, sitni ugostiteljski inventar, mesarsku opremu, te opremu za vešeraje. Pregledajte kategorije naših proizvoda i saznajte više o cjelokupnom dostupnom asortimanu.

Kuhinjska
oprema

Oprema za pizzerije,
fast food i slastičarne

Oprema za
caffe bar

Oprema za
mesnice

Oprema za
vešeraj

Sitni
inventar

S obzirom da je jedan od ciljeva preduzeća da u svakom momentu naša ponuda bude kvalitetna i konkurentna, trudimo se da pratimo proizvodne asortimane tržišta, te da u svoj prodajni program uvrštavamo nova i napredna rješenja vezana za ugostiteljstvo. Svaka od gore navedenih kategorija sadrži podkategorije u kojima su detaljno prikazani proizvodi iz naše ponude.                                                                               Za više informacija o proizvodima, stojimo Vam na usluzi putem kontakt telefona: 00387 51 585-156; 00387 51 585-135, a ukoliko ste u mogućnosti vrata našeg prodajnog salona otvorena su svakim radnim danom od 08-17h i subotom od 08-16h.

Proizvodi

Široka paleta proizvoda koje u REMA TRADE-u nudimo podrazumjeva kompletnu opremu za ugostiteljstvo, sitni ugostiteljski inventar, mesarsku opremu, te opremu za veseraje. Pregledajte kategorije naših proizvoda i saznajte više o cjelokupnom asortimanu koji nudimo.

Kuhinjska
oprema

Oprema za pizzerije,
fast food i slastičarne

Oprema za
caffe bar

Oprema za
mesnice

Oprema za
vešeraj

Sitni
inventar

S obzirom da je jedan od ciljeva preduzeća da u svakom momentu naša ponuda bude kompletna i kvalitetna, trudimo se da pratimo proizvodne programe tržišta, te da u svoj prodajni program uvrštavamo nova i napredna rješenja vezana za ugostiteljstvo. Svaka od navedenih kategorija sadrži podkategorije u kojima su detaljno prikazani proizvodi iz naše ponude. Za više informacija o proizvodima, stojimo Vam na usluzi na našim kontakt telefonima: 00387 51 585-156; 00387 51 585-135.