35

Nova linija deterdženata za mašinsko pranje SANITEC

U želji da poboljšavamo kvalitet našeg poslovanja I ponudu u svim oblastima, odnedavno smo paletu higijenskih sredstava I profesionalnih deterdženata za pranje suđa proširili sa proizvodima SANITEC italijanskog proizvođača “Italchimica”.

“Italchimica” je italijanski proizvođač koji u sklopu brenda SANITEC proizvodi I plasira komplet asortiman deterdženata I sredstava za mašinsko I ručno pranje svih vrsta u ugostiteljstvu I hotelijerstvu, kao I drugim uslužnim djelatnostima. Proizvodi se odlikuju viskom efikasnošću I kvalitetom, a svojom raznovrsnom ponudom pokrivaju gotovo sve potrebe I specifične zahtjeve što se tiče održavanja higijene u uslužnim djelatnostima. Osim dugogodišnjeg kvalitetnog poslovanja, kvalitet njihovih proizvoda potvrđuju I mnogi sertifikati: ISO9001, ISO14001, REG(CE) 648/2004, DIR CEE 99/45, te odobrenje Ministarstva zdravlja Italije za proizvodnju higijenskih sredstava za medicinske svrhe I sterilizaciju. Praktična pakovanja, ekološka doziranja I zaštita za djecu su svakako noviteti koji dodatno poboljšavaju kvalitet SANITEC proizvoda.

SANITEC proizvodi svojim sastavom odgovaraju primjeni u sklopu H.A.C.C.P.sistema, jer obezbjeđuju negresivno čišćenje I dezifekciju površina koje su u direktnom I inderektom dodiru sa hranom, bez opasnosti po zdravlje korisnika I uposlenika. Zavisno od primjene proizvodi imaju prilagođen pH nivo – od kiselog preko neutralnog do bazičnog. Sredstva sa nižom pH vrijednošću koriste se za dezinfekciju I skidanje kamenca, dok se viši nivo pH koristi za otklanjanje jačih masnoća.

PROIZVODI KOJE IMAMO NA LAGERU:


STOVIL POWER
 – Deterdžent namjenjen je za mašinsko pranje posuđa I posjeduje vrijednost pH13. Takođe odgovara i H.A.C.C.P.-u . Odličan je za skidanje masnoća I tvrdokornih zaprljanja, pri čemu sprečava nastajanje kružnih fleka I kamenca na inox priboru I samoj mašini, kao i pojavu vodenih mrlja I trajne korozije koja umanjuje sjaj stakla. Namjenjen je za meku do srednje tvrdu vodu. Potrošnja uz automatski sistem doziranja iznosi 1-3g po litri, zavisno od tvrdoće vode. U ponudi imamo pakovanja po 6kg, 12kg I 25kg.

BRILL POWER – Sredstvo za ispiranje namjenjeno za mašinsko pranje sa automatskim doziranjem, sa vrijednošću pH2, takođe odgovara primjeni u H.A.C.C.P sistemu praćenja. Obezbjeđuje nenadmašiv sjaj za čaše I posuđe, olakšava sušenje I sprečava pojavu kamenca. Takođe spračava “trošenje” stakla I gubitak sjaja I prozirnosti, a kod inox posuđa I pribora ne stvara tačkice I mrlje od vode. U svom sastavu ima esenciju limuna koja uklanja sve neprijatne mirise I obezbjeđuje ugodnu svježinu opranog posuđa. Namjenjen je za meku do srednje tvrdu vodu. Potrošnja uz automatski sistem doziranja iznosi 0.2-0.5g po litri, zavisno od tvrdoće vode
U ponudi imamo pakovanja po 1000ml, 5kg I 20kg.

Osim navedenih u mogućnosti smo ponuditi I sve druge vrste deterdženata I dodatnih sredstava :
– profesionalne deterdžente za upotrebu u kafe barovima
– deterdženti za čišćenje kafe aparata
– profesionalne deterdžente za ručno pranje
– profesionalne deterdžente I omekšivače za mašinsko pranje rublja I hemijsko čišćenje
– tečne sapune I pjene za toalete u restoranima, hotelima I svim drugim javnim objektima, kao I dozatore
– sapuni I deterdženti za čišćenje teških zaprljanja u industriji I mašinstvu
– profesionalni deterdženti I sredstva za čišćenje inox površina I kuhinjskih uređaja, sa antibakterijskim I dezinfekcijskim djelovanjem (po H.A.C.C.P.-u) koji su bezbjedni I bezopasni u dodiru sa hranom, te se primjenjuju u kuhinjama, bolnicama I prehrambenoj industriji
– sredstva za dezinfekciju I čišćenje podova
– hloro-gel za čišćenje sanitarnih prostorija I opreme u kuhinjama I kupaonicama
– dezinfekcijska sredstva za čišćenje protiv gljivica I mikroorganizama
– sredstva za čišćenje organiskih zaprljanja – idealna za prehrambenu industriju I kuhinje
– specijalna sredstva za čišćenje pećnica, friteza, čišćenje I poliranje metala, srebra I kristala, te drvenih površina
– sredstva za mašinsko I ručno čišćenje velikih podnih površina od raznih materijala – keramika, drvo, kamen, laminat I slično
– u ponudi su čak I organski proizvodi iz serije “BIO” koji čuvaju okolinu I imaju višestruko djelovanje
– sredstva za čišćenje I održavanje bazena
– sredstva za profesionalno čišćenje I održavanje automobila I drugih prevoznih sredstava

Sigurni smo da će proizvodi SANITEC lako I brzo pronaći put do korisnika I da će beskompromisno zadovoljiti sve zahtjeve po pitanju čistoće I higijene, ali I po pitanju cijene I isplativosti. Mi smo tu da vam damo sve informacije o ovim proizvodima, te da vam preporučimo najbolje u skladu sa vašim potrebama I zahtjevima.
Kontakt telefon: 051/585-156, e-mail: info@rematrade.net