Termički uređaji

Pod termičke uređaje svrstali smo sve osnovne uređaje za termičku obradu hrane u kuhinjama - šporete, roštilje, friteze, nagibne tave tzv. ”kipere”, kaznove ili kotlove, kuhala za tjesteninu, itd.

macros700-el-fronte

Svi ovi uređaji dostupni su u električnoj i plinskoj varijanti, a prema dimenzijama podjeljeni su na linije 600, 700, 900 što označava dubinu elemenata od 60, 70 ili 90 cm. Standardna širina kod linije 700 i 900 iznosi 80 cm, odnosno 60 cm kod linije 600. Osim standardne širine, sve vrste uređaja dostupne su i sa duplo manjim kapacitetom čija širina je 40cm. Ovo su najčešće dimenzije, naravno uz neka manja odstupanja zavisno od proizvođača.

Svi termički uređaji, osim kao samostojeći, dostupni su i kao stolni elementi istih dimenzija kao i samostojeći, ali manje visine.   Sve navedene  varijacije proizvoda nude mnogobrojne mogućnosti kombinovanja uređaja u termobloku, a samim tim postizanje optimalnog kapaciteta i rasporeda u kuhinji.

Uređaji su izrađeni od inoxa AiSi 304, a posebice dijelovi koji dolaze u dodir sa hranom, čime se ispunjava jedan od osnovnih standarda po pitanju kvalitete termičke opreme.

Pogledajte naše kataloge

        LINIJA 700          Berto`s, Italija

         LINIJA 700          Ozti, Turska

         LINIJA 900         Berto`s Italija

                                                        LINIJA 900                                                        Ozti, Turska