Sokovnici i shakeri

MENI PROIZVODA

Za raznovrsnu ponudu i  brzu uslugu u Vašem caffe baru, tu su naši sokovnici, blenderi, shakeri, drobilice leda i drugi manji aparati za pripremu toplih i hladnih napitaka. Ovi aparati su veoma lagani za prenošenje, izrađeni od kvalitetnih materijala i jednostavni za čišćenje, a pružaju maksimalnu iskoristivost namirnica i najbolji kvalitet gotovih napitaka.

Osim standardnih centrifugalnih sokovnika i sokovnika sa presom tj.cjediljki, u ponudi imamo i sokovnike odnosno dozere sa posudama za hlađenje i čuvanje sokova koji su se pokazali kao neizostavan uređaj u toku ljetne sezone. Dostupni su različiti kapaciteti dozera sa jednom, dvije, tri ili četiri posude italijanskog proizvođača "Ugolini".

Uz poznate italijanske proizvođače "Ceado", "Fimar", "Sirman"  raznovrsnost naše ponude je zagarantovana, a samim tim i cjenovno prilagođena uslovima i potrebama tržišta. Za sve dodatne informacije o dostupnim modelima uređaja pogledajte naše kataloge ili nas kontaktirajte putem telefona ili maila.

Pogledajte naše kataloge

Šporeti

Šporeti

Šporeti