Šankovi i retropultevi

MENI PROIZVODA

Dobro raspoređene radne zone u šanku uveliko olakšavaju i ubrzavaju rad u jednom caffe baru, a retropultevi ponekad su jedina mjesta za hlađenje pića. Stoga  je pravilno osmišljen i organizovan šank presudan za besprijekorno funkcionisanje i rad lokala, a mi smo tu da zajedno sa Vama damo najbolje rješenje za organizaciju Vašeg šanka i retropulta.

4

Mogućnosti su bezbrojne jer šankove radimo po mjeri i prilagođavamo dimenzije i sadržaj šanka Vašem prostoru i potrebama lokala. Neutralni otvoreni ili zatvoreni elementi, rashladni elementi sa inox ili zastekljenim vratima, ugrađeni sudoperi, nagibne kante, ladice za toz i odlaganje, prostor za točilice piva, kafe aparat itd. - najčešći su dijelovi šanka, a raspored ovih elemenata zavisi od konkretnog prostora i vrste lokala.

Šankove i retropulteve izrađujemo kompletno od inoxa AiSi 304, tako da je kvalitet i dugotrajnost zagarantovana. Zbog specifičnosti ove kategorije, za više informacija i ponude pozivamo Vas da nas kontaktirate putem naših brojeva telefona i mailova.