Oprema za caffe bar

MENI PROIZVODA

Brza i ljubazna usluga često je presudna za dobar rad caffe bara, a takvu uslugu postići ćete uz opremu za caffe barove iz naše ponude, koja podrazumijeva jednostavne i funkcionalne uređaje i šankove izrađene po mjeri vašeg prostora.

3

Visoki zahtjevi po pitanju higijene, izdržljivosti i ekonomičnosti u današnjem ugostiteljstvu nameću potrebu za jednostavnim i efikasnim uređajima koji će olakšati Vaše poslovanje. Ugostiteljski objekti u kojima preovladava služenje pića zahtijevaju dobru organizaciju prostora za izdavanje pića – šanka i opremu koja pruža maksimalan kvalitet i brzinu usluge U svojoj ponudi imamo proizvode renomiranih proizvođača, koji ispunjavaju funkcionalne, ali i estetske zahtjeve prilikom opremanja caffe bar-ova. Ono što posebno izdvajamo jeste mogućnost izrade šankova, retropultova, nosača za dozere i slično, po vašim mjerama, uz prethodno savjetovanje o maksimalnom iskorištenju prostora i izradu tehničkih nacrta šanka.

 

Proizvođači sa kojima sarađujemo u okviru ovog proizvodnog asortimana su poznata evropska imena: “ICEMATIC” Italija, “CEADO” Italija, “SIRMAN” Italija, ….

U sklopu ove kategorije pogledajte ponudu proizvoda u katalozima.