Sitni inventar

MENI PROIZVODA

 

Ono što čini uspješne ugostitelje u velikoj mjeri jeste način posluživanja i serviranja krajnjeg proizvoda gostu. Posvećenost ovom segmentu u lancu pripreme jela veoma je važna, jer zadovoljnom gostu boravak u lokalu treba da predstavlja kako gastronomski, tako i vizuelno nezaboravno iskustvo.

 

Kvalitet servirane hrane i pića i dalje je presudan faktor za uspješan rad, a da biste upotpunili i maksimalno unaprijedili Vašu ponudu, tu smo mi sa najraznovrsnijim asortimanom sitnog inventara na našem tržištu. U mogućnosti smo da Vam ponudimo širok spektar kvalitetnog i estetski prefinjenog sitnog inventara, koji će dati završnu finesu cjelokupnom dojmu i prepoznatljiv "pečat" Vašeg ugostiteljskog objekta.

Asortiman sitnog inventara može se razvrstati u nekoliko podkategorija, a najšira i najraznovrsnija je svakako kategorija porculana koja podrazumjeva tanjire, zdjele, šoljice i sve drugo izrađeno od porculana ili keramike. Brend "CHURCHILL" iz Engleske, čiji smo ovlašteni zastupnici, nudi visokokvalitetno i perfektno dizajnirano posuđe koje prati savremene trendove u ugostiteljstvu i pruža dugotrajnost i veoma dobru otpornost na habanje prilikom korištenja.

Pribor za jelo i čaše sledeća su podkategorija u sklopu koje možete pronaći takođe raznovrsne modele i linije proizvoda. Proizvodi koje nudimo izrađeni su od visokokvalitetnih materijala otpornih na habanje i učestalo mašinsko pranje, a uz to dizajnirani su da zadovolje najzahtjevnije estetske standarde.

Osim gore navedenog, u sklopu sitnog inventara nudimo i kvalitetno i izdržljivo kuhinjsko posuđe te opremu za švedske stolove i ketering. Kuhinjsko posuđe namjenjeno je profesionalnoj upotrebi i izrađeno od materijala koji zadovoljavaju sve sanitarno higijenske propise za upotrebu u kuhinjama. Raznovrsnost kapaciteta i vrhunski kvalitet zasigurno će zadovoljiti sve potrebe Vaše kuhinje. Oprema za švedske stolove i ketering podrazumjeva zaista širok dijapazon proizvoda namjenjenih serviranju, izlaganju i prenošenju gotove hrane i pića.

Proizvođači čiji smo direktni uvoznici za teritoriju BiH su: "CHURCHILL" Engleska, "SOLA" Holandija, "HENDI" Austrija, "APS" Njemačka, "KAPP" Turska. Našu raznovrsnu ponudu pogledajte u dostupnim katalozima za sve vrste sitnog inventara, opreme i posuđa.

APS, Njemačka

HENDI, Austrija

Sola, NL

Churchill, UK