Valjci za peglanje

MENI PROIZVODA

Profesionalni valjci za peglanje osim što ubrzavaju rad u vešerajima, omogućavaju i postizanje vrhunskih rezultata po pitanju čistoće i urednosti veša, što je veoma bitno u svim sektorima ugostiteljstva.  Osim čistoće i urednosti, valjci za peglanje pružaju i dodatnu dezinfekciju veša, te su tako neophodni i u vešerajima bolnica, studentskih i staračkih domova i svim drugim objektima namjenjenim za smještaj korisnika. IMESA valjci za peglanje pružaju vrhunske performanse i maksimalnu produktivnost.

 

1

IMESA FI serija valjaka za peglanje opremljena je najsavremenijim sistemima upravljanja kako bi rad u praonici bio jednostavan i siguran.
Idealno su rješenje za peglanje tekstila u restoranima, malim hotelima i odmaralištima.

IMESA MCA i MCM serije valjaka suše i peglaju vlažno rublje u jednoj operaciji, bez potrebe da se koristi sušilica.                                                                                                                                      IMESA MCA  serija valjaka za istovremeno peglanje i sušenje dizajnirana je da omogući konstantnu proizvodnju i visoku kvalitetu peglanja. Kompaktna veličina i mogućnost ugradnje uz zid čine MCA modele idealnim za restorane,  male/srednje hotele i pansione.
IMESA MCM serija valjaka za sušenje garantuje visoku učinkovitost i pouzdanost.
Dizajniran za maksimalnu kvalitetu peglanja, kompletan MCM asortiman idealno je rješenje za peglanje tekstila i veša za restorane, hotele, domove za starije i bolnice.

Pogledajte naše kataloge

Valjci za peglanje