Mašine za sušenje veša

MENI PROIZVODA

Uz mašine za pranje, neizostavni uređaji u vešerajima su i profesionalne sušilice veša. I ove mašine dostupne su u različitim kapacitetima, takođe sa mogućnošću podešavanja raznih načina rada i drugim inovativnim rješenjima koja omogućavaju postizanje vrhunskih rezultata pranja i sušenja.

2

IMESA sušilice dostupne su sa tri načina grijanja: električno, parno, plinsko.
Kontrola grijanja u više koraka omogućuje optimalno upravljanje temperaturom tokom svakog ciklusa osiguravajući veću osjetljivost u tretmanu odjevnih predmeta.
Inovativna rješenja poput pametne kontrole kretanja zraka u bubnju obezbjeđuju savršeno sušenje i nisku potrošnju energije, a hlađenje kao standard i funkcija protiv gužvanja omogućavaju savršeno i lako peglanje.

IMESA sušilice nude sušenje koje je učinkovito i u isto vrijeme delikatno u odnosu na vlakna. ES linija proizvoda dizajnirana je za rad s najvećom produktivnošću i maksimalnom jednostavnošću, a uvođenje stalnih poboljšanja čine ove uređaje  sve ergonomičnijim, ekonomičnijim i pouzdanijim. Više o kapacitetima i proizvodima iz ove kategorije pogledajte u katalogu.

Pogledajte naše kataloge

Mašine za sušenje veša